Søk i denne bloggen

mandag 14. desember 2009

Spillerlisens fra og med 2010.

Lisens for spillere født i 1997
Alle håndballspillere som er født i 1997 skal løse lisens før kampene starter i 2010, men de betaler kun for halve sesongen. Gjennom lisensen er hver enkelt forsikret mot skader.
Spillere født i 1997 blir fra 1. januar 2010 individuelt forsikret gjennom lisensen. Da opphører klubbens fellesforsikring for disse barna.
Det er viktig at alle spillere betaler lisens og dermed blir forsikret. Ved lisenskontroll vil manglende lisens føre til at laget taper kampene og klubben blir pålagt gebyr. Det er selvsagt også viktig at spillere er forsikret dersom det skulle oppstå skader.
For spillere født i 1997 er lisensen 188 kroner for vanlig Lise og 273 kroner for Lise pluss.
Nye spillere som ikke har løst lisens tidligere, opprettes på klubbsiden som nye personer. Det gjøres av klubben. Spilleren får der et unikt KID nr som benyttes ved betalingen. Det ligger en bruksanvisning på dette i venstre marg på klubbsiden. Lederen i kubben kan hjelpe til med pålogging og info om klubbsiden.
Lisensskjema og informasjon om lisens finner du her. Lisens & forsikringer
30.11.2009 14:39, Kirsten Birkeland

Jeg har registrert samtlige spillere hos RØN og har KIDnr til dere. Sender dere dette per mail i dag.
Viktig at lisensen er innbetalt og registrert før vi spiller første kamp 09.01.10. De som ikke har fått registrert innbetalt spillerlisens, får ikke spille denne kampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar